Сторінки

3 червня 2015 р.

Налаштування себе на роботу



Літо! А ще цілий червень слід навчатись. Як важко налаштуватись на навчальний процес, і гарних результатів дуже хочеться. Як бути?!
Музика допоможе. Вона може уповільнити і активізувати хвилі мозку. 

Використовувати музику в домашніх умовах, на роботі чи навчальному закладі може створити динамічний баланс між більш логічною  лівою і більш інтуїтивною правою півкулею мозку – взаємообмін думками являється основною мистецтва. Музика Моцарта чи Бароко, яка звучить на протязі десяти – п’ятнадцяти хвилин, допоможе вашій свідомості здобути чіткість і підвищити рівень розумової організації.
Музика може покращити пам`ять і навчання. Виконання вправ під музику підвищує наш стан і тонус. Це ж саме, по відношенні до навчання. Прослуховування легкої музики (Моцарта чи Вівальді) у вигляді фону допомагає деяким учням концентруватися на протязі великого періоду часу. Інших вона може відволікати. Якщо слухати музику в стилі бароко під час навчання, можна покращити пам`ять, запам’ятовування нових і іноземних слів, а також вірші.
Класична музика (Моцарт) відрізняється ясністю, елегантністю і прозорістю. Вона здатна підвищувати концентрацію, пам`ять і просторове сприйняття.
Матеріал взятий із: http://toplutsk.com/articles-article_37.html



 

Немає коментарів:

Дописати коментар